Om Kenni

Jeg bor i Rødvig med min hustru Janne og min bonus-søn Max på 15 år,

Jeg er født og opvokset på Nørrebro i København, og kom til Stevns i 2009 da jeg mødte Janne – og jeg har været fan af Stevns lige siden.

Vi arbejder begge i Taastrup i en stor møbelforretning, med skæve arbejdstider, så vi ved begge hvad det at pendle betyder for familielivet og det at balancere tiden mellem skole, fritidsinteresser, lektier, indkøb etc.

Jeg ved hvad skæve arbejdstider og pendling betyder for familelivet.

profilbillede af Kenni Bech Jensen Toft, som er kandidat til kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune
Kenni Bech Jensen Toft på gågaden i Store Heddinge og i dialog med Stevnsboere

Kenni´s baggrund

Jeg har en baggrund som selvstændig erhvervsdrivende inden for Facility-service, inden jeg i 2004 skiftede branche til detailhandlen. Jeg har gennem min lange ledelseserfaring, og senest som kundeservicechef, lært at sætte mennesket først … også når de svære beslutninger skal træffes.

Jeg bruger meget af min fritid på foreningsliv og er for tiden træner på et U12 drenge håndboldhold. I mange år har jeg trænet de hold, som min bonus-søn spillede på – både fodbold og håndbold.

Det er vigtigt at engagere mig i samfundet og gøre en forskel.

Debat og udvikling er min drivkraft

Siden jeg var dreng har jeg været optaget af debat og udvikling. I skoletiden deltog jeg aktivt i elevrådet. Og gennem tiden har jeg ofte varetaget forskellige tillidsposter og bestyrelsesposter.

Derfor er det også naturligt for mig at engagere mig organisatorisk hos Det Konservative Folkeparti på Stevns – og nu stille op til det kommende kommunalvalg 2017.

Jeg vil arbejde konstruktivt på at videreudvikle Stevns til glæde for alle Stevnsboere.

Jeg samarbejder med alle, der vil det bedste for Stevns.

Kenni Bech Jensen Toft i dialog med en Stevnsboer på gågaden i Store Heddinge